Actuele zilverprijs in euro - Historische grafieken zilverkoers

Investeren in zilver is dezer dagen een hoogst interessant, veilig onderdeel van uw beleggingsportefeuille. Het voordeel van zilveren munten is dat de zilverprijs een flink stuk lager is dan de goudprijs. Zilveren munten worden daarom al snel veel toegankelijker en tastbaarder bevonden om in te investeren.

In de webshop van Silver Fund kunt u bij alle munten hun actuele zilverprijs bekijken. De prijzen worden elke minuut automatisch aangepast aan de actuele wereldwijde zilverkoers.

Zilver per gewichtSpotprijs in euro
Zilver - 1 kilo:€ 682,25
Zilver - 1 tr. ounce:€ 21,22
Zilver - 1 gram:€ 0,68
Goud/zilver ratio:69,03
Indicatie van de wereldwijde zilverkoers op 10-04-2021 21:53 - lokale tijd

Om beter te kunnen analyseren wanneer het voor u het ideaal instapmoment voor zilver is, kan u op deze pagina de zilverprijzen bekijken. Niet alleen de zilverprijs in euro van vandaag maar ook de historische zilverkoers van de laatste 5 jaar.

Zilverprijs van vandaag in euro

Per kilo

Zilverprijs van vandaag per kilo

De zilverprijs per gram kan je makkelijk afleiden uit deze grafiek die de zilverprijs per kilo weergeeft, of nog handiger door gewoon ons overzicht te bekijken in het overzicht bij "Actuele koersen".

Per ounce

Zilverprijs van vandaag per ounce

Historische zilverkoers van de laatste 5 jaar in euro

Zilverkoers van de laatste 5 jaar per ounce

 

Zilverkoers van de laatste 5 jaar per kilo

Disclaimer

De informatie en de koersen die u kan interpreteren uit bovenstaande grafieken zijn louter indicatief en van een informatief karakter. Onze firma kan daarom onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid of het ontbreken van de gegevens / grafieken.
Twijfelt u over een eerste aankoop van zilveren munten of plant u een grote investering? U kunt altijd terecht bij ons!