Nieuw

Monsterbox Maple Leaf zilver

Monsterbox Wiener Philharmoniker zilver munten 1 oz (500 stuks)

Levertermijn: 4 - 6 weken

Onze keuze voor de interessantste investering in zilveren munten? Koop de Oostenrijkse Wiener Philharmoniker munten per monsterbox aan de scherpste prijs! Een monsterbox zilveren munten kopen is immers de beste manier voor zilverbeleggers om zilver in grote hoeveelheden aan te kopen.

De zilveren Wiener Philharmoniker munten worden geslagen door de Austrian Mint en kennen de scherpste bullionprijzen op de markt! 500 ounces van 99,9% zuiver zilver in 1 handige monsterbox.

Gratis levering in de Benelux.

€13 100,00 incl. BTW

Aantal resterend: 2

Levertermijn:  3 tot 4 weken
Gratis levering in de benelux!

Specificaties van deze monsterbox Wiener Philharmoniker's

 • Monsterbox
  500 dezelfde zilveren investeringsmunten
 • Herkomst
  Oostenrijk
 • Producent
  Austrian Mint te Wenen
 • Zuiverheid
  zilver,  99,9% zuiver zilver
 • Jaartal
  huidig jaartal
 • Gewicht
  1 troy ounce - 31,103 gram
 • Afmetingen
  37 mm x 3,2 mm
 • Nominale waarde
  €1,50
 • Populariteit
  zeer hoog bij investeerders in zilver
 • Munten
  Nieuw geslagen zilveren munten
Austrian Mint (Wenen)

De Philharmoniker munten wegen 1 troy ounce ofwel 31,103 gram en zijn voor 99,9% puur zilver. De populaire Oostenrijkse belegginsmunt is vrij recent ontstaan: sinds 2008 wordt ze geslagen door de "Austrian Mint" te Wenen. Met de Wiener Philharmoniker bracht dit Oostenrijks muntenhuis daarmee de eerste Europese zilveren beleggingsmunt op de markt.

Zilveren munten kopen bij Silver Fund

Het grote voordeel van een aankoop van zilveren munten bij Silver Fund is dat alle munten uit onze selectie verkocht worden onder het gunstige BTW-tarief over de marge. Dit betekent dat er geen 21% btw op het hele bedrag wordt verrekend, maar alleen op de winstmarge. Dit mooie voordeel zorgt er voor dat beleggen in fysiek zilver munten daardoor de goedkoopst mogelijke manier is van investeren in zilver.

Prijsgarantie

Alle muntprijzen op onze website zijn inclusief BTW en worden elke minuut automatisch aangepast aan de actuele wereldwijde zilverkoers. Zo heeft u gegarandeerd steeds de meest actuele muntprijs op uw scherm. De prijzen van de munten worden vastgelegd op het moment van de bestelling.

Verzekerde verzending of discrete afhaling in onze winkels

Bij Silver Fund koopt u in vertrouwen. Of u nu kiest voor een levering aan huis of een afhaling in 1 van onze winkels: wij stellen alles in het werk om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bovendien zijn alle verzendingen van zilveren munten 100% verzekerd. Standaard levering gebeuren via UPS. U kunt er echter ook voor kiezen om uw aankoop via onze privé-koerier te laten leveren aan huis op de dag en het uur dat het u het beste past.

Denkt u na over een grote investering in zilver of goud?

Overweegt u een grote bestelling te doen van meer dan €25.000? Wenst u hierbij persoonlijk geadviseerd te worden?

Silver Fund staat garant voor een kwalitatieve en duurzame relatie met z'n klanten. Contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek bij grote investeringen in goud of zilver.

Gebruik ons contactformulier of bel ons tijdens de kantooruren: +32 473-53-55-52

Illustratie kan afwijken van werkelijk geleverd product.