Promotie

Monsterbox American Silver Eagle

Monsterbox Silver Eagle zilver munten 1 ounce (500 stuks)

Ben je van plan zilver aan te kopen in grote hoeveelheden? Overweeg dan deze monsterbox met 500 prachtige American Silver Eagles! De beste manier voor zilverbeleggers om zilver in bulk aan te kopen. De munten verhandeld worden onder de margeregeling en worden daardoor minder zwaar met btw belast.

De zilveren American Eagle munten worden geslagen door de United States Mint en zijn veruit bij de populairste munten op de markt! De groene mintbox van Silver Eagle bevat 500 ounces van 99,9% zuiver zilver.

Gratis levering in de Benelux.

€9 370,00 incl. BTW

Levertermijn:  gem. 10 werkdagen
Gratis levering in de benelux!

Specificaties van deze monsterbox American Silver Eagle's

 • Monsterbox
  500 dezelfde zilveren investeringsmunten
 • Herkomst
  Amerika
 • Producent
  US Mint
 • Zuiverheid
  zilver,  99,9% zuiver zilver
 • Jaartal
  huidig jaartal
 • Gewicht
  1 troy ounce - 31,103 gram
 • Afmetingen
  40,6 mm x 2,98 mm
 • Nominale waarde
  USD $ 1.00
 • Populariteit
  hoog door de goede verhandelbaarheid
 • Munten
  Nieuw geslagen zilveren munten
United States Mint

De Amerikaanse Silver Eagle wordt sinds 1986 geslagen. De American Eagle is een van de meest verkochte zilveren munten ter wereld, voornamelijk door de grote vraag vanuit de Verenigde Staten zelf.

Opgelet: De Silver Eagle is zowel leverbaar in UNC (uncirculated) als in Proof editie. Deze laatste is populair bij muntverzamelaars, terwijl de UNC munt voornamelijk voor investeringen in zilver wordt gebruikt. De versie in onze webshop is de UNC-versie.

Zilveren munten kopen bij Silver Fund

Het grote voordeel van een aankoop van zilveren munten bij Silver Fund is dat alle munten uit onze selectie verkocht worden onder het gunstige BTW-tarief over de marge. Dit betekent dat er geen 21% btw op het hele bedrag wordt verrekend, maar alleen op de winstmarge. Dit mooie voordeel zorgt er voor dat beleggen in fysiek zilver munten daardoor de goedkoopst mogelijke manier is van investeren in zilver.

Prijsgarantie

Alle muntprijzen op onze website zijn inclusief BTW en worden elke minuut automatisch aangepast aan de actuele wereldwijde zilverkoers. Zo heeft u gegarandeerd steeds de meest actuele muntprijs op uw scherm. De prijzen van de munten worden vastgelegd op het moment van de bestelling.

Verzekerde verzending of discrete afhaling in onze winkels

Bij Silver Fund koopt u in vertrouwen. Of u nu kiest voor een levering aan huis of een afhaling in 1 van onze winkels: wij stellen alles in het werk om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bovendien zijn alle verzendingen van zilveren munten 100% verzekerd. Standaard levering gebeuren via UPS. U kunt er echter ook voor kiezen om uw aankoop via onze privé-koerier te laten leveren aan huis op de dag en het uur dat het u het beste past.

Denkt u na over een grote investering in zilver of goud?

Overweegt u een grote bestelling te doen van meer dan €25.000? Wenst u hierbij persoonlijk geadviseerd te worden?

Silver Fund staat garant voor een kwalitatieve en duurzame relatie met z'n klanten. Contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek bij grote investeringen in goud of zilver.

Gebruik ons contactformulier of bel ons tijdens de kantooruren: +32 473-53-55-52

Illustratie kan afwijken van werkelijk geleverd product.