Monsterbox Maple Leaf 2017 zilver

Monsterbox Canadian Maple Leaf zilveren munten 1 ounce (500 stuks)

Op zoek naar de interessantste investering in zilveren munten? Koop de Canadese Maple Leaf’s munten nu per monsterbox aan de scherpste prijs! Een monsterbox zilveren munten kopen is immers de beste manier voor zilverbeleggers om zilver in grote hoeveelheden aan te kopen.

De zilveren Maple Leaf munten worden geslagen door de Royal Canadian Mint en hebben de hoogste zuiverheid zilver op de markt: 99,99%. Met een gewicht van 1 ounce per munt bevat deze monsterbox dus 500 ounces zilver.

Gratis levering in de Benelux.

€13 035,00 incl. BTW

Aantal resterend: 0

Niet meer verkrijgbaar

Specificaties van deze monsterbox Canadian Maple Leaf's

 • Monsterbox
  500 dezelfde zilveren investeringsmunten
 • Herkomst
  Canada
 • Producent
  Royal Canadian Mint
 • Zuiverheid
  zilver,  99,99% zuiver zilver
 • Jaartal
  huidig jaartal
 • Gewicht
  1 troy ounce - 31,103 gram
 • Afmetingen
  38 mm x 3,3 mm
 • Nominale waarde
  CAN $5.00 (Canadese dollar)
 • Populariteit
  zeer hoog bij zilverbeleggers
 • Munten
  Nieuw geslagen zilveren munten
The Royal Canadian Mint

De Maple Leaf zilveren munten worden uitgegeven door de Royal Canadian Mint in Canada. Deze munt bevat 1 troy ounce zilver en was een van de eerste zilveren munten met een zuiverheid van 99,99%. De meeste zilverbeleggers kiezen ervoor om te investeren in de zilveren maple leafs van 1 troy ounce (31,103 gram).

Zilveren munten kopen bij Silver Fund

Het grote voordeel van een aankoop van zilveren munten bij Silver Fund is dat alle munten uit onze selectie verkocht worden onder het gunstige BTW-tarief over de marge.
Dit betekent dat er geen 21% btw op het hele bedrag wordt verrekend, maar alleen op de winstmarge. Dit mooie voordeel zorgt er voor dat beleggen in fysiek zilver munten daardoor de goedkoopst mogelijke manier is van investeren in zilver.

Prijsgarantie

Alle muntprijzen op onze website zijn inclusief BTW en worden elke minuut automatisch aangepast aan de actuele wereldwijde zilverkoers. Zo heeft u gegarandeerd steeds de meest actuele muntprijs op uw scherm. De prijzen van de munten worden vastgelegd op het moment van de bestelling.

Verzekerde verzending of discrete afhaling in onze winkels

Bij Silver Fund koopt u in vertrouwen. Of u nu kiest voor een levering aan huis of een afhaling in 1 van onze winkels: wij stellen alles in het werk om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bovendien zijn alle verzendingen van zilveren munten 100% verzekerd. Standaard levering gebeuren via UPS. U kunt er echter ook voor kiezen om uw aankoop via onze privé-koerier te laten leveren aan huis op de dag en het uur dat het u het beste past.

Denkt u na over een grote investering in zilver of goud?

Overweegt u een grote bestelling te doen van meer dan €25.000? Wenst u hierbij persoonlijk geadviseerd te worden?

Silver Fund staat garant voor een kwalitatieve en duurzame relatie met z'n klanten. Contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek bij grote investeringen in goud of zilver.

Gebruik ons contactformulier of bel ons tijdens de kantooruren: +32 473-53-55-52

Illustratie kan afwijken van werkelijk geleverd product.