Zilveren munten kopen in vertrouwen
Gezocht: redacteur voor nieuwe website rond info over economie, goud en zilver, inzichten en opinies over financiële zaken.
Gelieve uw kandidatuur te mailen naar
jan@the-house.be

Betrouwbaar zilver kopen aan scherpe prijzen

Overweegt u een investering te doen in edelmetaal? Ontdek onze beste prijzen voor zilveren investeringsmunten. Bij Silver Fund vindt u een kwalitatieve selectie van bullion munten. Investeer vandaag nog in vertrouwen bij uw zilverexpert. Investeer in wereldwijd verhandelbare munten, zoals de Wiener Philharmoniker, Maple Leaf of Silver Eagle

Afhalingen bestellingen


Onze winkels zijn enkel open op afspraak.

Van zodra uw bestelling klaar is, ontvangt u hierover een mail.

Nadien kan u een afspraak maken om uw bestelling af te halen via deze link 


https://www.the-house.be/boek-een-afspraak/


Bedankt!

Update 25 mei 2020 

Sinds kort zijn de corona maatregelen versoepeld. Dat wil zeggen dat ook de logistieke dienstverlening langzaam terug op gang komt.
Vanaf vandaag hervatten de leveringen  en worden de oudste bestellingen eerst afgewerkt.
Onze online voorraad is nog beperkt, maar wordt dagelijks aangevuld. 


Heeft u nog een vraag over uw bestelling, neem gerust contact op via info@silver-fund.be 
Een afspraak maken in één van onze winkels is nog steeds mogelijk via https://www.the-house.be/boek-een-afspraak/


Bedankt voor uw begrip en vertrouwen!

Populaire zilveren munten op voorraad

Zilverkoers vandaag
Zilver - 1 kilo:€ 510,88
Zilver - 1 tr. ounce:€ 15,89
Zilver - 1 gram:€ 0,51
Goud/zilver ratio:98,66
Indicatie zilverkoers op 02-07-2020 07:24 - lokale tijd

Waarom Silver Fund

Als onderdeel van The House Group, bewezen expert in de aan- en verkoop van goud, is Silver Fund het antwoord op de vraag van onze klanten waar ze zilveren munten kunnen kopen.

Zilveren munten zijn immers een zeer interessant investeringsproduct. Tel daarbij onze transparante manier van werken en hedendaagse levertermijnen en dan weet je dat deze gespecialiseerde webshop en onze winkels de plaats zijn voor een betrouwbare aankoop van zilveren munten.

Fysiek zilver kopen als interessante belegging

Goud, zilver en platina zijn edelmetalen die slechts in beperkte mate beschikbaar zijn. Daardoor kunnen deze metalen stijgen in waarde. Dit zien we de laatste jaar fel gebeuren bij o.a. de zilverpijs waardoor het investeren in zilver munten zeer interessant wordt. Wie een beetje thuis is in deze markt weet dat de vraag naar zilver alleen maar stijgt en dat zowel op vlak van (particuliere) investeringen als op industriëel vlak. De zilverpijs zal daarom op lange termijn alleen maar toenemen!

Zilveren munten of zilveren baren?

Net zoals bij goud zijn er zowel zilveren munten als zilveren baren op de markt beschikbaar. In tegenstelling tot gouden baren zijn zilveren baren in België niet zo interessant. Op zilverbaren dient immers de volle 21% BTW betaald te worden.

Bij zilveren munten is dit niet het geval. Daar is er een gunstig btw-tarief van toepassing, namelijk 21% btw over de marge. Dit is voor u als belegger vele malen gunstiger waardoor u dus beter kiest voor zilveren munten. Op alle munten in onze selectie geldt dit gunstig BTW-tarief.