Zilveren munten kopen in vertrouwen

Betrouwbaar zilver kopen aan scherpe prijzen

Overweegt u een investering te doen in edelmetaal? Ontdek onze beste prijzen voor zilveren investeringsmunten. Bij Silver Fund vindt u een kwalitatieve selectie van bullion munten. Investeer vandaag nog in vertrouwen bij uw zilverexpert. Investeer in wereldwijd verhandelbare munten, zoals de Wiener Philharmoniker, Maple Leaf of Silver Eagle

Sluiting tem 3 mei 2020


Door de corona-maatregelen gaan de winkels van The House voorlopig sluiten tem 3 mei.

Ook het plaatsen van bestellingen via onze online shop www.silver-fund.be is tijdelijk beperkt. Onze voorraden van zilveren munten zijn uitgeput en worden aangevuld zodra deze terug beschikbaar zijn. Alle reeds bestelde producten worden gegarandeerd geleverd maar we kunnen momenteel geen nieuwe bestellingen aanvaarden. Zodra wij meer nieuws krijgen van onze leveranciers zal de webshop terug online staan.


Een afspraak maken bij The House kan via deze link: https://www.the-house.be/boek-een-afspraak/

 


Vertraging bij bestellingen

Met deze melding willen wij u op de hoogte brengen dat al uw bestellingen ingedekt zijn en geleverd zullen worden. Door de maatregelen rond het coronavirus lopen de leveringen echter vertraging op. Wij kunnen nog niet inschatten wat de exacte levertijd zal zijn. Wij kunnen u verzekeren dat alle bestellingen door ons worden opgevolgd en zullen geleverd worden zodra het kan. Beleggingsmunten zoals de Maple Leaf en Philharmoniker zijn moeilijker te bestellen en we zijn verplicht om de prijzen te verhogen. 


UPDATE 16/03 -  17u: We zijn helaas genoodzaakt om onze online shop tijdelijk te sluiten. Wij kunnen geen garanties geven over de levertijden. Zodra we terug voorraad hebben zal dit worden toegevoegd in onze online shop. 

We updaten deze informatie dagelijks zodat we u tijdig op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.

Bij vragen kan u ons bereiken via info@silver-fund.be - Bedankt voor uw begrip!

Populaire zilveren munten op voorraad

Zilverkoers vandaag
Zilver - 1 kilo:€ 440,79
Zilver - 1 tr. ounce:€ 13,71
Zilver - 1 gram:€ 0,44
Goud/zilver ratio:111,69
Indicatie zilverkoers op 06-04-2020 19:11 - lokale tijd

Waarom Silver Fund

Als onderdeel van The House Group, bewezen expert in de aan- en verkoop van goud, is Silver Fund het antwoord op de vraag van onze klanten waar ze zilveren munten kunnen kopen.

Zilveren munten zijn immers een zeer interessant investeringsproduct. Tel daarbij onze transparante manier van werken en hedendaagse levertermijnen en dan weet je dat deze gespecialiseerde webshop en onze winkels de plaats zijn voor een betrouwbare aankoop van zilveren munten.

Fysiek zilver kopen als interessante belegging

Goud, zilver en platina zijn edelmetalen die slechts in beperkte mate beschikbaar zijn. Daardoor kunnen deze metalen stijgen in waarde. Dit zien we de laatste jaar fel gebeuren bij o.a. de zilverpijs waardoor het investeren in zilver munten zeer interessant wordt. Wie een beetje thuis is in deze markt weet dat de vraag naar zilver alleen maar stijgt en dat zowel op vlak van (particuliere) investeringen als op industriëel vlak. De zilverpijs zal daarom op lange termijn alleen maar toenemen!

Zilveren munten of zilveren baren?

Net zoals bij goud zijn er zowel zilveren munten als zilveren baren op de markt beschikbaar. In tegenstelling tot gouden baren zijn zilveren baren in België niet zo interessant. Op zilverbaren dient immers de volle 21% BTW betaald te worden.

Bij zilveren munten is dit niet het geval. Daar is er een gunstig btw-tarief van toepassing, namelijk 21% btw over de marge. Dit is voor u als belegger vele malen gunstiger waardoor u dus beter kiest voor zilveren munten. Op alle munten in onze selectie geldt dit gunstig BTW-tarief.