Koop in vertrouwen
Zilveren munten
Onze jarenlange ervaring en onberispelijke reputatie staan ten dienste van iedereen die zijn vermogen wilt beschermen.

Betrouwbaar zilver kopen aan scherpe prijzen

Overweegt u een investering te doen in edelmetaal? Ontdek onze beste prijzen voor zilveren investeringsmunten. Bij Silver Fund vindt u een kwalitatieve selectie van bullion munten. Investeer vandaag nog in vertrouwen bij uw zilverexpert. Investeer in wereldwijd verhandelbare munten, zoals de Wiener Philharmoniker, Maple Leaf of Silver Eagle

Sluitingsdagen kerstperiode

Onze winkels te Brussel, Gent en Sint-Niklaas zullen gesloten zijn van maandag 24 december tot en met 4 januari 2019.
Er zullen gedurende deze periode geen pakketten verzonden worden. Bestellingen worden terug verzonden vanaf maandag 7 januari 2019. 


Vragen? Mail ons via info@silver-fund.be of ga gerust langs in een winkel van The House. We helpen u graag verder! 

Populaire zilveren munten op voorraad

Zilverkoers vandaag
Zilver - 1 kilo:€ 434,68
Zilver - 1 tr. ounce:€ 13,52
Zilver - 1 gram:€ 0,43
Indicatie zilverkoers op 20-03-2019 06:15 - lokale tijd

Waarom Silver Fund

Als onderdeel van The House Group, bewezen expert in de aan- en verkoop van goud, is Silver Fund het antwoord op de vraag van onze klanten waar ze zilveren munten kunnen kopen.

Zilveren munten zijn immers een zeer interessant investeringsproduct. Tel daarbij onze transparante manier van werken en hedendaagse levertermijnen en dan weet je dat deze gespecialiseerde webshop en onze winkels de plaats zijn voor een betrouwbare aankoop van zilveren munten.

Fysiek zilver kopen als interessante belegging

Goud, zilver en platina zijn edelmetalen die slechts in beperkte mate beschikbaar zijn. Daardoor kunnen deze metalen stijgen in waarde. Dit zien we de laatste jaar fel gebeuren bij o.a. de zilverpijs waardoor het investeren in zilver munten zeer interessant wordt. Wie een beetje thuis is in deze markt weet dat de vraag naar zilver alleen maar stijgt en dat zowel op vlak van (particuliere) investeringen als op industriëel vlak. De zilverpijs zal daarom op lange termijn alleen maar toenemen!

Zilveren munten of zilveren baren?

Net zoals bij goud zijn er zowel zilveren munten als zilveren baren op de markt beschikbaar. In tegenstelling tot gouden baren zijn zilveren baren in België niet zo interessant. Op zilverbaren dient immers de volle 21% BTW betaald te worden.

Bij zilveren munten is dit niet het geval. Daar is er een gunstig btw-tarief van toepassing, namelijk 21% btw over de marge. Dit is voor u als belegger vele malen gunstiger waardoor u dus beter kiest voor zilveren munten. Op alle munten in onze selectie geldt dit gunstig BTW-tarief.