Zilveren munten kopen in vertrouwen

Betrouwbaar zilver kopen aan scherpe prijzen

Overweegt u een investering te doen in edelmetaal? Ontdek onze beste prijzen voor zilveren investeringsmunten. Bij Silver Fund vindt u een kwalitatieve selectie van bullion munten. Investeer vandaag nog in vertrouwen bij uw zilverexpert. Investeer in wereldwijd verhandelbare munten, zoals de Wiener Philharmoniker, Maple Leaf of Silver Eagle


UPDATE COVID-19

Onze kantoren blijven enkel open op afspraak.

  • Gelieve op voorhand een afspraak in te plannen via deze link.                   

  • Mondmasker verplicht bij het betreden van de winkel.Vragen? Mail ons via info@silver-fund.be. We helpen u graag verder!

Aankoopprijzen Zilver
Wenst u graag uw zilveren munten te verkopen? Gelieve te mailen naar trading@silver-fund.be voor uw verkoop of kom langs in onze winkels. Bekijk hieronder onze aankoopprijzen. Deze prijzen zijn louter indicatief.
Monsterbox 500 Oz
Maple Leaf, Philharmoniker, Krugerrand
€ 12300
Monsterbox 500 Oz
Eagle, Britannia
€ 12400
Monsterbox 250
Kangaroo
€ 6150
Tube 25 Oz
Maple Leaf, Krugerrand, Kangaroo, Britannia
€ 620
Tube 20 Oz
Philharmoniker, Us Eagle
€ 500
kilo munten
allerlei kilo munten
€ 825

Populaire zilveren munten op voorraad

Zilverkoers vandaag
Zilver - 1 kilo:€ 725,01
Zilver - 1 tr. ounce:€ 22,55
Zilver - 1 gram:€ 0,73
Goud/zilver ratio:66,88
Indicatie zilverkoers op 12-05-2021 04:03 - lokale tijd

Waarom Silver Fund

Als onderdeel van The House Group, bewezen expert in de aan- en verkoop van goud, is Silver Fund het antwoord op de vraag van onze klanten waar ze zilveren munten kunnen kopen.

Zilveren munten zijn immers een zeer interessant investeringsproduct. Tel daarbij onze transparante manier van werken en hedendaagse levertermijnen en dan weet je dat deze gespecialiseerde webshop en onze winkels de plaats zijn voor een betrouwbare aankoop van zilveren munten.

Fysiek zilver kopen als interessante belegging

Goud, zilver en platina zijn edelmetalen die slechts in beperkte mate beschikbaar zijn. Daardoor kunnen deze metalen stijgen in waarde. Dit zien we de laatste jaar fel gebeuren bij o.a. de zilverpijs waardoor het investeren in zilver munten zeer interessant wordt. Wie een beetje thuis is in deze markt weet dat de vraag naar zilver alleen maar stijgt en dat zowel op vlak van (particuliere) investeringen als op industriëel vlak. De zilverpijs zal daarom op lange termijn alleen maar toenemen!

Zilveren munten of zilveren baren?

Net zoals bij goud zijn er zowel zilveren munten als zilveren baren op de markt beschikbaar. In tegenstelling tot gouden baren zijn zilveren baren in België niet zo interessant. Op zilverbaren dient immers de volle 21% BTW betaald te worden.

Bij zilveren munten is dit niet het geval. Daar is er een gunstig btw-tarief van toepassing, namelijk 21% btw over de marge. Dit is voor u als belegger vele malen gunstiger waardoor u dus beter kiest voor zilveren munten. Op alle munten in onze selectie geldt dit gunstig BTW-tarief.